De nieuwe aanmeldronde start in oktober 2017. Stuur mij een herinnering

Stichting Taptoe Delft

Een muzikale topproductie met internationale uitstraling in de taptoewereld, televisie-uitzendingen via Omroep Max en een mooie stadspromotie met de Nieuwe Kerk als decor. Volgens het recordaantal bezoekers was 2016 de beste Taptoe Delft tot nu toe. Voor de Taptoe Delft 2018 is de ambitie om onszelf opnieuw te overtreffen. We zijn er trots op om dit in samenwerking met de gemeente Delft te doen.

Delft