De nieuwe aanmeldronde start in november 2017. Stuur mij een herinnering

YMCA Schilderskwartier

YMCA Schilderskwartier is onderdeel van de overkoepelende stichting YMCA Den Haag. Deze stichting organiseert in de zomer 5 kampen voor kinderen en jongeren uit de regio Haaglanden. Het fonds 'vakantie voor een kind' is een fonds waar deze YMCA's een beroep op kunnen doen. Kinderen die door omstandigheden anders niet op vakantie zouden kunnen, worden middels dit fonds in de gelegenheid gesteld aan een YMCA zomerkamp van een van de aangesloten verenigingen deel te nemen.

Den Haag Leyweg