De nieuwe aanmeldronde start in oktober 2017. Stuur mij een herinnering

OlsterHarmonie

De Olster Harmonie wil graag veel jeugd laten kennismaken met muziek. Daarvoor organiseren ze workshops en basiscursus muziek (AMV). Ook heeft de vereniging een eigen muziekopleiding en 2 jeugdorkesten (beginners en gevorderd). Regelmatig zijn ze actief bij activiteiten in de samenleving (bv kerstmarkt of intocht Sint) of organiseren ze optredens, vaak ism andere verenigingen. Om dit te kunnen blijven doen en de opleiding betaalbaar te houden wordt gezocht naar sponsoring, donateurs en acties.

Deventer