De nieuwe aanmeldronde start in oktober 2017. Stuur mij een herinnering

Stichting Wonderkids

Stichting Wonderkids biedt trainingen, therapieën, dagbesteding, begeleiding vaar arbeidsintegratie aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen opdat zij breder georiënteerd hun plek in de samenleving kunnen krijgen. We organiseren activiteiten met als doel de opgelopen achterstand van de vaardigheden bij te spijkeren en zo goed voorbereid de samenleving te kunnen betreden. Maar dit kunnen wij niet zonder uw hulp!
Deventer