De nieuwe aanmeldronde start in november 2017. Stuur mij een herinnering

ASC Hilversum Hurricanes - opknappen slagtunnel

Al een tijd is onze halfvergane slagtunnel een doorn in ieders oog: hij staat ongebruikt heel slecht te worden door vergane netten en verbogen/verroeste buizen. Reparatie vergt de nodige financiele middelen en daar ontbreekt het ons op dit moment aan: er zijn andere prioriteiten als het gaat om aanschaf/vervanging van trainingsmaterialen. .... en geld kan je nu eenmaal maar 1x uitgeven. Wel staat een grote groep vrijwilligers te trappelen aan de slag te gaan zodra het budget binnen bereik ligt!!

Hilversum