De nieuwe aanmeldronde start in november 2017. Stuur mij een herinnering

SV Blijham

SV Blijham is een sportvereniging in het oost-Groningse dorp Blijham. We bieden gymnastiek, turnen, dansen en freerunning aan. Een bloeiende vereniging vol sportiviteit, gemeenschapszin en gezelligheid! Doordat de gemeente de subsidiekraan steeds verder dichtdraait, is het steeds moeilijker om de begroting sluitend te maken. Om dit zo min mogelijk aan te leden door te berekenen, zoeken we altijd acties en andere mogelijkheden om rond te komen.

Winschoten

<iframe width="234" height="166" frameborder="0" style="overflow:hidden" allowtransparency="true" src="http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/winschoten/sv-blijham_39302/stemmen/" /></iframe>