Stichting De Honingraad

Stichting De Honingraad biedt ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten. Ze runt daartoe een inloophuis in Breda. Een plaats voor informatie, een luisterend oor, ontspanning en afleiding door deelname aan een van de vele activiteiten. De organisatie draait uitsluitend op vrijwilligers en is voor inkomsten volledig afhankelijk van giften. Die worden dus voor 100% besteed aan de exploitatie van het inloophuis aan de J.W. Frisolaan waar de betrokkenen op alle werkdagen welkom zijn.