IntermeZZo-Zwolle

Het doel is de jaarlijkse Oldtimerrit van Intermezzo, het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. De oldtimerrit is bestemd voor 30 gasten. Een dag touren door de regio in een open sportwagen laat hen de zorgen over het ziek-zijn even vergeten en genieten van de natuur. Contact met de chauffeur en fijne culinaire verzorging geven de dag een gouden randje! Intermezzo werkt nauw samen met Isala Oncologisch centrum, maar is aangewezen op giften en sponsoring (ANBI stichting).