Tijd om uw doel aan te melden

Dierenambulance Limburg

Dierenambulance Limburg staat, dankzij de inzet van ruim 30 vrijwilligers, 24 uur per dag klaar voor de hulp aan dieren in nood. Van een nestje moederloze kittens tot een verdwaalde egel en van een achtergelaten hond tot een gewonde das; dieren kunnen op onze hulp rekenen. Voor de hulp aan deze dieren zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Zonder deze bijdragen kunnen wij ons werk niet blijven doen.

Stemmen op dit doel is mogelijk vanaf 23 november

Andere doelen aangemeld bij: