Eerste Judoclub Kaatsheuvel

Op zondag 28 januari organiseren wij voor de 26e keer het "Langstraat Tournooi", deze keer in de Wetering in Loon op Zand. Dit judotoernooi is bedoeld voor de beginnende wedstrijdjudoka. Heb je nog nooit meegedaan aan een toernooi of wedstrijd, dan is dit een leuke kennismaking. Vanaf 6 t/m 13 jaar, van witte t/m groene band mag je inschrijven. Voor 4- en 5-jarigen hebben we een speciaal voorprogramma: gezellige judospelletjes en daarna heuse wedstrijdjes met voor iedereen een mooie prijs.