Tijd om uw doel aan te melden

Stichting Joëlle's helping hand

Een opname op de Kinder Intensive care vh UMCG, brengt vele extra kosten met zich mee. Om in de buurt van je kindje te kunnen blijven, ben je afhankelijk vh nabijgelegen Ronald mcDonaldhuis. Kosten borg + 15 euro per nacht. Bedragen dat niet elk gezin zelf kan dragen. Bij langdurige/meerdere opnames lopen de bedragen al snel in de honderden/duizenden euro's. De stichting zamelt geld in om deze gezinnen ondersteuning te bieden in deze kosten, maar ook in oa de maaltijden, parkeerkaarten etc.
Stemmen op dit doel is mogelijk vanaf 23 november

Andere doelen aangemeld bij: