Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken

Onze stichting staat al sinds 1981 klaar voor het welzijn van de dieren in Woerden en omgeving. Wij vangen zwerf- en afstandsdieren tijdelijk op en zoeken actief naar een nieuw thuis. Ook bieden wij met onze dierenambulance hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in de regio. Onze stichting draait volledig op vrijwilligers. Buiten onze hulpverlening aan dieren is het geven van informatie aan scholen een belangrijke taak. Kunnen de dieren en vrijwilligers op jouw stem rekenen?