Stichting Spoenk

Stichting Spoenk is een lokaal ouderinitiatief. Wij zijn er voor de meest kwetsbare kinderen uit Zutphen en omgeving. Kinderen met een (ernstige meervoudige) beperking, chronische ziekte, broertjes, zusjes en ouders. Wij organiseren en stimuleren activiteiten in hun eigen buurt zoals: sport/spel, brussenactiviteiten, gezinsactiviteiten en activiteiten op maat. Ons doel: lokale organisaties,verenigingen en ondernemers enthousiast maken om deze activiteiten op te nemen in hun reguliere aanbod.