Kinderboerderij Berkum Zwolle

De Kinderboerderij in Berkum bestaat dit jaar 25 jaar, en is al die jaren door 1 beheerder gerund i.s.m. een enthousiaste groep vrijwilligers. Vanaf juni dit jaar is er een nieuwe beheerdersgroep gekomen en daarmee ook veel nieuwe ideeën. Wij vinden het heel belangrijk, dat de wijkbewoners en andere bezoekers nog meer in contact komen met de natuur en met onze dieren. We willen graag groeien naar meer educatie en recreatie voor de wijkbewoners, en met uw financiële steun dit doel bereiken.